Telefon: 020-35 00 36. Telefontid: 07.00-17.00.

Byggskivor & Plywood

Byggskivor & Plywood

Att välja rätt byggskiva är väldigt viktigt

Vi har plywoodskivor för alla användningsområden. Som återförsäljare på byggskivorna tar vi uppgiften på allvar och samtlig personal kan lika mycket om skivorna. I den här kategorin hittar du information om alla skivor. Vi har skrivit ihop informationstexter om de olika produkterna som finns och vilka användningsområden de passar till. Det är nämligen så att olika skivor passar olika användningsområden. En skiva som inte är ytbehandlad passar bäst till grövre uppgifter - kanske till tak i ditt garage. En skiva med skyddsfilm passar utmärkt att använda till att spika för dina fönster, då den klarar mer väta än en obehandlad skiva. Våra skivor med skyddsfilm är även kantförseglade. Släta, obehandlade skivor rekommenderar vi att du skall behandla på något sätt, till exempel med färg (observera att det ska vara färg anpassad till utomhusbruk de gånger du ska ha dem utomhus).

Vi har byggskivor & plywood för alla behov
Lite saker vi har hjälpt kunder att hitta och räkna ut material till, samt hur de ska bygga det:
Utomhusdusch
Ladugårdsinredningar
Byta ut byggskivan på släpvagn
Båtdetaljer
Inredningar till ATV-vagnar
Golv och väggar till diverse vagnar och djursläp

Vad gör man med plywooden?
Byggskivor kan böjas i olika former. Hur mycket det går att böja en skiva (böjningsradien) beror på skivornas tjocklek och fanerens riktning. På plats kan man anpassa skivan med enkla verktyg. När man monterar skivor bredvid varandra ska man inte lägga skiva direkt mot skiva. En spalt ska finnas så att fukt- och temperaturrörelser inte förhindras. Spalten fylls med till exempel fogmassa.

Villkor
På byggskivor & plywood har vi en fast fraktkostnad på 450kr exkl moms- minsta beställning är 5st skivor. Obs! Om du inte kan lasta av skivorna du har beställt, tar Schenker 1200:- exkl moms för att lasta av dem med kran. Observera att lagret inte har samma öppettider som våra telefontider, ring i god tid innan du vill hämta skivan. Minst antal att köpa är 5st skivor, välj precis vilka du vill!

Välj underkategori i menyn till vänster för att se artiklar.